ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Επιστολή του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης για την πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών στα σχολεία προς τον ΣΚΛΕ μετά από πρόταση της Π.Α.Σ.Π. Κ.Δ.



Επιστολή του Συλλόγου Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης προς τον ΣΚΛΕ για την πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών στα σχολεία μετά από πρόταση της Π.Α.Σ.Π. Κ.Δ.




Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης «Ο Μέγας Αλέξανδρος».



Προς:

Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος.

  Ως Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης «Ο Μέγας Αλέξανδρος» αρχικά θεωρούμε σωστή τη πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη ψυχολόγων στα σχολεία οι οποίοι θα παρέχουν συμβουλευτικό και διαμεσολαβητικό ρόλο, αλλά θεωρούμε πως πρέπει να είναι αναγκαία και απαραίτητη  η πρόσληψη των κοινωνικών λειτουργών στα σχολεία. Εξάλλου οι πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών στα σχολεία έχει κατοχυρωθεί και νομικά από την πολιτεία με το Ν.Δ. 195/1974, το Π.Δ. 891/1978 και το Π.Δ. 5050/1985, οπότε θεωρούμε αναγκαία την πρόσληψη κοινωνικών λειτουργών τη δεδομένη χρονική στιγμή με αφορμή την πρόσληψη των ψυχολόγων. Ως Σύλλογος Φοιτητών  θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντικό να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες από το ΣΚΛΕ καθώς ως φοιτητές και ως αυριανοί επαγγελματίες  έχουμε κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν.

Η Πρόεδρος.                                                        Η Γραμματέας.
Δέσποινα Μικροπούλου.                                      Βικτώρια Τελιωρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου