ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Α.Σ.Π. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ



  Όλοι φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης γνωρίζουν για την προκήρυξη που βγήκε πέρυσι για την πρόσληψη 27 κοινωνικών λειτουργών στην Αστυνομία. Στην προκήρυξη  αυτή δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι απόφοιτοι Τ.Ε.Ι.
Με αφορμή την προκήρυξη αυτή ως Π.Α.Σ.Π., έπειτα από πρότασή μας στο Σύλλογο Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης «Ο Μέγας Αλέξανδρος», στείλαμε επιστολές διαμαρτυρίας στο Σ.Κ.Λ.Ε. (Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος) και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καθώς θεωρήσαμε απαράδεκτη τη διάκριση αυτή ανάμεσα στους αποφοίτους Τ.Ε.Ι. και στους αποφοίτους του τμήματός μας καθώς στη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν τηρήθηκε η αναλογία.
Οι επιστολές που στάλθηκαν ήταν:








 
Σε απάντηση που λάβαμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και από το Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών (ΣΚΛΕ) μας διαβεβαίωσαν σε επόμενη προκήρυξη θα μας λάβουν υπόψη.
                                        
ΤΩΡΑ:
  Φέτος,στις 7-11-2011, βγήκε νέα προκήρυξη από την Ελληνική Αστυνομία και ζητά 25 κοινωνικούς λειτουργούς με την παρακάτω διαφορά:  Πτυχίο ή δίπλωμα του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ ή Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ.Δηλαδή, μετά από την ένστασή μας η τωρινή προκήρυξη δίνει προτεραιότητα στους αποφοίτους του τμήματός μας.
  Όπως γίνεται σε όλους κατανοητό, για άλλη μια φορά η Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής Διοίκησης κατόρθωσε να διεκδικήσει ένα από τα σημαντικότερα δικαιώματα της Κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας και αυτό είναι η επαγγελματική αποκατάσταση.
  Με γνώμονα το συμφέρον του φοιτητή η Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής Διοίκησης θα συνεχίσει να διεκδικεί και να μάχεται για αυτά που του ανήκουν.Για αυτό καλούμε όλους τους φοιτητές να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν τέτοιες προτάσεις και προσπάθειες στο μέλλον.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Π.Α.Σ.Π. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου