ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ...

Η έναρξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς ανέδειξε το πρόβλημα της ομαλής έναρξης της  πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια. Την φετινή χρονιά, το πρόβλημα αυτό έχει διογκωθεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά  λόγω της υποχρηματοδότησης στη παιδεία με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους φοιτητές.
 Στην Γενική Συνέλευση τμήματος (καθηγητών) που πραγματοποιήθηκε την τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης ήταν παρούσα και έθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις της, απαιτώντας δυναμικά τη διασφάλιση των συμφερόντων του φοιτητή. Παρόλο που οι μοναδικές προτάσεις που ειπώθηκαν ήταν από την Π.Α.Σ.Π στην Γενική Συνέλευση, απαξιώθηκαν και δεν εισακούστηκαν από τους καθηγητές της κατεύθυνσης της κοινωνικής εργασίας με αποτέλεσμα να μην βρεθεί μια συλλογική και ουσιαστική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήμασταν η μόνη παράταξη που σεβάστηκε και υποστήριξε το δίκαιο αίτημα των φοιτητών της Πρακτικής Άσκησης για ΟΛΟΥΣ τη στιγμή που κάποιοι άλλοι απλά σιωπούσαν. Όχι μόνο δεν υιοθετηθήκαν οι προτάσεις μας και δεν αποφασίστηκε κάτι αλλά οι καθηγητές της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας δεν είχαν να προτείνουν κάτι ουσιαστικό. Όταν αρνήσε κάτι πρέπει να προτείνεις κάτι άλλο. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να χαθεί εξάμηνο πρακτικής για κανέναν φοιτητή.
Απαιτούμε άμεση έναρξη της Πρακτικής Άσκησης. Η υπομονή των φοιτητών έχει εξαντληθεί. Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μη ευνοϊκής τροπής θα βρείτε την Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης και το σύνολο των φοιτητών απέναντι σας.

Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου