ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Πρόταση Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής Διοίκησης για το άνοιγμα νέων θέσεων Πρακτικής Άσκησης.


Ως Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής Διοίκησης προτείνουμε από τώρα το άνοιγμα νέων θέσεων πρακτικής άσκησης σε πλαίσια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Προτείνουμε να έρθουν σε επικοινωνία οι υπεύθυνοι της Πρακτικής Άσκησης  με τους αρμόδιους από τώρα έτσι ώστε να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του προγράμματος της Πρακτικής Άσκησης αλλά και για να μην προκύψουν προβλήματα σχετικά με τον αριθμό των πλαισίων όπως έχουμε δει στο παρελθόν. Θεωρούμε την ύπαρξη των κοινωνικών λειτουργών στα σχολεία απαραίτητη καθώς επίσης με αυτόν τον τρόπο αυξάνονται τα πλαίσια πρακτικής άσκησης και ο αριθμός των φοιτητών που μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτά.
Η Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής διοίκησης έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον των φοιτητών θα συνεχίσει να προτείνει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις.

Δύναμη εμπιστοσύνης 

Π.Α.Σ.Π. Κοινωνικής Διοίκησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου