ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ''ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ''


Φέτος για ακόμη μια χρονιά παρατηρήθηκε πρόβλημα με την εξέταση του μαθήματος της κ. Κανδυλάκη  ''Μεθοδολογία της Κοινωνικής Εργασίας''. Το μάθημα αυτό αν και αποτελεί μάθημα επιλογής συγκαταλέγεται στα μαθήματα που αποτελούν κριτήρια για την κατεύθυνση της Κοινωνικής Εργασίας και εξετάζεται βάση του προγράμματος σπουδών στο εαρινό εξάμηνο.

Ως Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης με γνώμονα  την προάσπιση των συμφερόντων του φοιτητή  προτείναμε όπως κάθε χρόνο  το μάθημα αυτό, καθώς αποτελεί μάθημα κριτήριο, να έχουν τη δυνατότητα οι φοιτητές  να το εξεταστούν και στην εξεταστική του Φεβρουαρίου 2011-2012 κατ’ εξαίρεση διότι είναι μάθημα εαρινού εξαμήνου και δεν έχουν το δικαίωμα εξέτασης του. Θεωρούμε ότι είναι αδιανόητο να αναγκάσεις τον φοιτητή να χάσει ένα ολόκληρο έτος πρακτικής άσκησης επειδή δεν έχει βάση του προγράμματος σπουδών την δυνατότητα να εξεταστεί και το εαρινό εξάμηνο. Παρόλα αυτά στην Γενική Συνέλευση Τμήματος που πραγματοποιήθηκε στις 18/1, η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε κατηγορηματικά από το σύνολο των καθηγητών χωρίς να ληφθεί υπ όψιν καμία από τις συνέπειες της απόφασης αυτής. Η οικονομική επιβάρυνση που θα υποστούν οι φοιτητές και οι οικογένειες τους χωρίς κανένα λόγο από τον έναν επιπλέον χρόνο πρακτικής άσκησης  θα είναι τεράστια.

Ως Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης, σεβόμενοι τον ίδιο τον φοιτητή και προασπίζοντας με κάθε τρόπο τα συμφέροντα του θεωρούμε απαράδεκτη, προκλητική και χωρίς λόγο την απόρριψη της συγκεκριμένης πρότασης από το σύνολο των καθηγητών και είμαστε ενάντια σε οποιονδήποτε  υπονομεύει αναίτια τα δικαιώματα του φοιτητή. Θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης, για ένα τμήμα που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου