ΤΟ BLOG ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Η Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ....ΤΟ BLOG ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ..ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 11.00-13.00 ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011-2012.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ κ. Β. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αν. Καθηγητής Β. Χατζόπουλος

θα πραγματοποιήσει αναπληρώσεις μαθημάτων ως ακολούθως:

1. Για το μάθημα «Οργάνωση και Λειτουργία της ΕΕ»

την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 09.00-11.30 στο Αμφιθέατρο

2. Για το μάθημα «Μετανάστευση και Μεταναστευτική Πολιτική»

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 09.00-11.30 στο Α Προκατ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "Κοινωνία, Οικονομία και Πολιτική στη ΝΑ Ευρώπη"

Αναπλήρωση μαθήματος (αντί της Πέμπτης 3/11):

Κοινωνία, Οικονομία και Πολιτική στη ΝΑ Ευρώπη


Το μάθημα Κοινωνία, Οικονομία και Πολιτική στη ΝΑ Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 και ώρα 17:30 στην αίθουσα 11, λόγω συμμετοχής του διδάσκοντα σε συνέδριο.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ "ΕΥΔΟΞΟ"

Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ.pdf

ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. ορκωμοσια.pdf

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ" ΚΑΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΙ"

Οι φοιτητές όλων των εξαμήνων που χρωστούν τα μαθήματα



«ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ»


και


«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΙ»




(είτε θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα κατά το χειμερινό είτε κατά το εαρινό εξάμηνο, σύμφωνα με το πρόγραμμα του τμήματος),


και δεν έχουν πάρει συγγράμματα για τα συγκεκριμένα μαθήματα κατά το παρελθόν,


θα πρέπει να δηλώσουν και να προμηθευτούν τα συγγράμματα μέσω του ΕΥΔΟΞΟΥ τον Οκτώβριο 2011.


Κατά το εαρινό εξάμηνο, δεν θα διανεμηθούν συγγράμματα για τα συγκεκριμένα μαθήματα.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

1 )Ως ΠΑΣΠ Κοινωνικής Διοίκησης προτείναμε τα μαθήματα του τετάρτου έτους να διδαχθούν στο τρίτο έτος και να πραγματοποιηθεί διπλή εξεταστική. Μ’ αυτό τον τρόπο οι φοιτητές στο τέταρτο έτος θα κάνουν μόνο την πρακτική άσκηση.

2)Προτείναμε να κάνουν εποπτείες οι καθηγητές οποίοι ανήκουν στην κατεύθυνση της κοινωνικής εργασίας.

3) Να υλοποιηθεί πρακτική άσκηση σε εργαστηριακή μορφή. Εργαστήρια τα οποία θα διαρκούν όσο ένα μάθημα (3 ώρες ανά βδομάδα για ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης- το πρώτο εξάμηνο). Τα εργαστήρια αυτά να πραγματοποιούνται από καθηγητές και επιστημονικούς συνεργάτες της κατεύθυνσης της Κοινωνικής Εργασίας. Το αντικείμενο των εργαστηρίων θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της δράσης του Κοινωνικού Λειτουργού αφού κάθε μήνα θα πραγματεύεται διαφορετικό αντικείμενο. Παραδείγματος χάρη, Εξαρτήσεις ένα μήνα, Ειδική Αγωγή τον επόμενο κ.ο.κ. Επίσης θα δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και στην εκπόνηση εργασιών. Θεωρούμε πως με αυτή τη πρόταση καλύπτουμε το ζητούμενο της εύρυθμης λειτουργίας της πρακτικής άσκησης των φοιτητών σε περίπτωση έλλειψης πιστώσεων προς το Τμήμα (εποπτών). Επίσης ο φοιτητής με αυτή τη πρόταση κάνει τη πρακτική του άσκηση εντός Κομοτηνής και δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα για τουλάχιστον ένα εξάμηνο.

4)Να γίνει τμηματικά η Πρακτική Άσκηση (βάσει κλήρωσης το ποιοι θα ξεκινήσουν πρώτοι )π.χ. να υπολογίσουμε σε πόσες εβδομάδες καλύπτεται η Πρακτική Άσκηση βάσει ωρών, αν γίνεται Πρακτική Άσκηση κάθε μέρα, και να τελειώνουν. Έπειτα να μπαίνουν άλλοι τόσοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ Π.Α.Σ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ

Ως ΠΑΣΠ Κοινωνικής Διοίκησης προτείνουμε να δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές επί πτυχίω να δίνουν τόσο στην εξεταστική του Ιουνίου όσο και στην εξεταστική του Ιανουαρίου όλα τα μαθήματα.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. 24ΩΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 14:00.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕ"

Ανακοινώνεται στους φοιτητές του 5ου εξαμήνου ότι το μάθημα «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕ» της καθηγήτριας κας Θεανώς Καλλινικάκη στις 27 Οκτωβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί κανονικά όχι στο Αμφιθέατρο αλλά στην αίθουσα 1 (αίθουσα που βρίσκεται πίσω από το θυρωρείο) του Τμήματος Γλώσσας - Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" Γ' ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Το μάθημα . της Κοινωνικής Ψυχολογίας (Γ'εξαμ.) της κ. Παπαστυλιανού που θα γινόταν αυτή την Τετάρτη (19/10-2011) αναβάλλεται λόγω απεργίας των ΜΜΜ και θα γίνει η αναπλήρωση του στις 27 Οκτωβρίου στις 8.30πμ στην αίθ. ΠΡΟΚΑΤ Α.


Στις 26 Οκτωβρίου θα γίνει κανονικά το μάθημα της Κοινωνικής Ψυχολογίας στην ΠΡΟΚΑΤ Α, κατά την προκαθορισμένη στο Πρόγραμμα ώρα: 2.30μμ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι"

Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. Ανακοίνωση.pdf

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΘΕΩΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 17.30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Α' ΠΡΟΚΑΤ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ κ. ΚΤΙΣΤΑΚΗ

1. Στις 3/11 και ώρα 17.30-20.30 και στο Β ΠΡΟΚΑΤ θα γίνει προαναπλήρωση του μαθήματος Διοικητικό Δίκαιο Ι (Γ εξαμήνου) αντί τις 18/11, ώρα 11.30-14.30.

2. Στις 4/11 και ώρα 17.30-20.30 και στο Β ΠΡΟΚΑΤ θα γίνει ομοίως προαναπλήρωση του μαθήματος Εισαγωγή στη Διοικητική Επιστήμη (Ε και Ζ Εξαμήνου) αντί τις 18/11. Το ίδιο μάθημα που έχει προγραμματισθεί για την ίδια μέρα (4/11) από 8.30-11.30 θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΣΠ Κ.Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

1)Στο μάθημα «Κοινωνική Δημογραφία» του κ.Ζαφείρη (ΣΤ’εξάμηνο)  παρατηρήθηκε το γεγονός πως όσοι φοιτητές δεν είχαν εκπονήσει εργασία, δεν είχαν το δικαίωμα να εξεταστούν στο μάθημα ούτε τον Ιούνιο αλλά ούτε και στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Βάσει αυτού πολλοί επί πτυχίω φοιτητές και όχι μόνο έχουν μεγάλο πρόβλημα καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να τους καθυστερήσει   στη λήψη του πτυχίου. Προτείνουμε λοιπόν ως Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης καθώς το μάθημα έχει εξεταστεί ήδη να δοθεί ξανά εμβόλιμη εξεταστική για το συγκεκριμένο μάθημα.
 2)Ως Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης προτείνουμε να δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές επί πτυχίω να δίνουν τόσο στην εξεταστική του Ιουνίου όσο και στην εξεταστική του Ιανουαρίου όλα τα μαθήματα.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ"

Το μάθημα Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Κοινωνικό Μάρκετινγκ θα διδάσκεται κάθε Πέμπτη, στις 17:30, στο αμφιθέατρο.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ...

Η έναρξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς ανέδειξε το πρόβλημα της ομαλής έναρξης της  πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια. Την φετινή χρονιά, το πρόβλημα αυτό έχει διογκωθεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά  λόγω της υποχρηματοδότησης στη παιδεία με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας στους φοιτητές.
 Στην Γενική Συνέλευση τμήματος (καθηγητών) που πραγματοποιήθηκε την τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης ήταν παρούσα και έθεσε τις απόψεις και τις προτάσεις της, απαιτώντας δυναμικά τη διασφάλιση των συμφερόντων του φοιτητή. Παρόλο που οι μοναδικές προτάσεις που ειπώθηκαν ήταν από την Π.Α.Σ.Π στην Γενική Συνέλευση, απαξιώθηκαν και δεν εισακούστηκαν από τους καθηγητές της κατεύθυνσης της κοινωνικής εργασίας με αποτέλεσμα να μην βρεθεί μια συλλογική και ουσιαστική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ήμασταν η μόνη παράταξη που σεβάστηκε και υποστήριξε το δίκαιο αίτημα των φοιτητών της Πρακτικής Άσκησης για ΟΛΟΥΣ τη στιγμή που κάποιοι άλλοι απλά σιωπούσαν. Όχι μόνο δεν υιοθετηθήκαν οι προτάσεις μας και δεν αποφασίστηκε κάτι αλλά οι καθηγητές της κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας δεν είχαν να προτείνουν κάτι ουσιαστικό. Όταν αρνήσε κάτι πρέπει να προτείνεις κάτι άλλο. Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να χαθεί εξάμηνο πρακτικής για κανέναν φοιτητή.
Απαιτούμε άμεση έναρξη της Πρακτικής Άσκησης. Η υπομονή των φοιτητών έχει εξαντληθεί. Σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μη ευνοϊκής τροπής θα βρείτε την Π.Α.Σ.Π Κοινωνικής Διοίκησης και το σύνολο των φοιτητών απέναντι σας.

Π.Α.Σ.Π ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

















Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

Το μάθημα "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ" δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/10 λόγω της απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και θα γίνει αναπλήρωσή του την Πέμπτη 20/10 στις 8:30 στην αίθουσα Α Προκάτ

ΟΡΘΗ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ"-ΤΜΗΜΑ 2 (ΔΙΔΑΣΚΩΝ Α.ΠΑΝΤΑΖΗΣ) ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η έναρξη των μαθημάτων των Θεωριών κοινωνικής μεταβολής (2ο τμήμα) θα γίνει κανονικά στις 19-10-2011 και ώρα 11:30 στο Προκάτ Β.

Η αναπλήρωση του μαθήματος των Θεωριών κοινωνικής μεταβολής (2ο τμήμα) που δεν έγινε στις 12/10 θα γίνει στις 19-10-2011 και ώρα 14:30 στο Προκάτ Β (σε συνέχεια με το κανονικό μάθημα), ενώ το μάθημα του εξαμήνου "Κοινωνική Ψυχολογία" που είναι την ίδια ώρα δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ανακοινώνεται στους φοιτητές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τα μαθήματα που προβλέπονται από τον κανονισμό για την λήψη πτυχίου να υποβάλουν στη Γραμματεία του Τμήματος προκειμένου να ορκισθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά

Αίτηση ορκωμοσίας (έντυπο)

Δήλωση ορκωμοσίας (εντυπο)

Παράβολο 30 Ευρώ από τη Γραμματεία του Τμήματος για την εκτύπωση παπύρου.

Βεβαίωση από την Βιβλιοθήκη του Τμήματος ότι δεν οφείλουν Βιβλία.

Βεβαίωση από την φοιτητική Εστία ότι δεν διαμένουν σε δωμάτιο.

6)Επιστροφή φοιτητικής ταυτότητας, πάσο, και βιβλιαρίου υγειονομικής περίθαλψης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ υποβολής δικαιολογητικών από 24Οκτωβρίου έως 31 Οκτωβρίου 2011

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 4 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11.30 π.μ.



Την ημέρα της ορκωμοσίας οι φοιτητές παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος για να υπογράψουν τα πρωτόκολλα της ορκωμοσίας στις 10.00 π.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΔΙΔΑΣΚΩΝ Α.ΠΑΝΤΑΖΗΣ)

Η έναρξη των μαθημάτων της Πολιτικής Οικονομίας θα γίνει στις 20-10-2011 και ώρα 11.30 στην αίθουσα 11. Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες πριν δηλώσουν το μάθημα της Πολιτικής Οικονομίας να έρθουν σε επαφή με τον διδάσκοντα.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Β. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ο αν.Καθηγητής Β.Χατζόπουλος θα πραγματοποιήσει αναπλήρωση για το μάθημα

«Οργάνωση και Λειτουργία της ΕΕ»

την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, 09.00-11.30 στο Αμφιθέατρο

(αντί της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου που το μάθημα δεν θα γίνει)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ" ΚΑΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" του κ. Β. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Αν. Καθηγητής Β. Χατζόπουλος θα αρχίσει τη διδασκαλία των μαθημάτων του την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ (Τμήμα 2)" ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" κ. Α. ΠΑΝΤΑΖΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ:

1. ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ (Γ' Εξ.) (Τμήμα 2ο)

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Γ' Εξ.)



Η έναρξη των μαθημάτων των Θεωριών κοινωνικής μεταβολής (2ο τμήμα) θα γίνει στις 19-10-2011.



Η έναρξη των μαθημάτων της Πολιτικής Οικονομίας θα γίνει στις 20-10-2011.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ"

ΤΜΗΜΑ 1: ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Α ΕΩΣ ΚΑΙ Λ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 2009-11 ΚΑΙ 2010-11 (καθηγήτρια Μ. Πετμεζίδου)

ΤΜΗΜΑ 2: ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Μ ΕΩΣ ΚΑΙ Ω ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ 2009-11 ΚΑΙ 2010-11 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ (Λέκτορας Α. Πανταζής)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Ι" ΤΟΥ Α ΚΑΙ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Την Δευτέρα 10/11 το μάθημα "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ Ι" ΤΟΥ Α ΚΑΙ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ" θα ξεκινήσει στο Αμφιθέατρο στις 9:00 πμ αντί για τις 8:30 πμ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

1. Οικονομάκη Κωνσταντίνα(41553)

2. Μπιτου Αγγελική (41608)

3. Τασιοπούλου Ευθυμία (412673)

4. Τσουκαλά Διονυσία (412690)\

5. Κόγια Βικτώρια (412763)

6. Μοίρου Μαρία (412786)

7. Μακρής Γεώργιος (411953)

8. Φιλιππίδης Γεώργιος (412153)

9. Τερζενίδου Αθηνά (412798)

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ Ι"

Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. Κοινωνική Στατιστική I.pdf 

ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ" (ΤΜΗΜΑ 1) ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ανακοινώνεται οτι την Πέμπτη 13/10 και ώρα 9.30-11.30 στην αίθουσα Α ΠΡΟΚΑΤ θα γίνει προ-αναπλήρωση για το μάθημα του πρώτου έτους Εισαγωγή στο Δίκαιο (Τμήμα 1) από τον Αν. Καθηγητή κ. Γ.Κατρούγκαλο, αντί της Παρασκευής 21/10 που ο καθηγητής θα απουσιάσει.

Το μάθημα της Παρασκευής 14/10 που είναι η τακτική ημέρα διδασκαλίας θα γίνει, επίσης, κανονικά.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ"

ΤΜΗΜΑ 1: ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Α ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Κ (Αν.Καθηγητής Γ. Κατρούγκαλος)

ΤΜΗΜΑ 2: ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Λ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Ω (Λέκτορας Χ. Μορφακίδης)

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

Καλούνται οι φοιτητές εισαγωγής 2009 να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Τμήματος δήλωση αλλαγής κατεύθυνσης από 6 έως 13 Οκτωβρίου 2011.

Η αλλαγή θα πραγματοποιείται με έντυπο που θα παραλαμβάνεται και θα παραδίνεται στη Γραμματεία.

Η Γραμματεία του Τμήματος θα συντάξει τις οριστικές καταστάσεις επιλογής κατευθύνσεων μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2011 τις οποίες και θα ανακοινώσει.

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2011-2012

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011.



ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ 2011-12.pdf